Αγαπημένοι μας fashionistas,


   Μετά την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, θα είμαστε και πάλι κοντά σας με χαρά να σας υποδεκτούμε στο κατάστημά μας CAMORRA από τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

   Με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης, τόσο απέναντι στην ομάδα μας και εσάς, τους πελάτες μας όσο και της συλλογικής προσπάθειας για επιστροφή στην κανονικότητα έχουμε προβεί στις εξής ενέργειες:

1. Προληπτική απολύμανση όλων των κύριων και βοηθητικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του καταστήματός μας.
2. Τοποθέτηση πιστοποιημένων αντισηπτικών χεριών, μασκών και γάντια σε εμφανή σημεία του καταστήματός μας (είσοδος και ταμείο) για χρήση τους από εσάς κατά την άφιξη σας στο κατάστημά μας.
3. Αποστείρωση με πιστοποιημένο σύστημα ατμοκαθαρισμού όλων των ενδυμάτων μετά από κάθε δοκιμή.
4. Καθαρισμός και απολύμανση των χώρων των δοκιμαστηρίων μετά από κάθε χρήση.
5. Όλη μας η ομάδα θα θερμομετρείται πριν την έναρξη της βάρδιας και είναι εφοδιασμένη με πιστοποιημένες μάσκες και γάντια τα οποία θα φέρει καθ’όλη τη διάρκεια της εργασίας μας.

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ :

1. Η προσέλευσή σας στο κατάστημά μας θα μπορεί να γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ μέχρι τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων βάσει των τετραγωνικών του χώρου μας.
2. Παρακαλούμε να έχετε κάτα τη διάρκεια της παραμονής σας στο κατάστημά μας μάσκα και να κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας.


   Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι σύντομα στο κατάστημά μας και να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αισθητικής, τηρώντας κάθε μέτρο υγιεινής και ασφάλειας και ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και 30 χρόνια.


Με εκτίμηση,


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CAMORRA