Αλλαγές/Επιστροφές

 Εάν το προϊόν που έχετε παραλάβει, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε ή ακόμη κι αν έχετε κάνει  λάθος, είτε στην επιλογή χρώματος, είτε σε μέγεθος, με χαρά θα συνεργαστούμε, προκειμένου να αποκτήσετε, ακριβώς, το προϊόν που επιθυμείτε.


Αρκεί, φυσικά, το επιστρεφόμενο ή προς αλλαγή προϊόν, να είναι στην αρχική του κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια), να συνοδεύεται από το αποδεικτικό πληρωμής του και η αλλαγή/αντικατάσταση, να ζητείται (και να αποστέλλεται το προϊόν) εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών , από την ημερομηνία παραλαβής του, με τον συνεργαζόμενο μας courier ή με της επιλογής σας.

Για να πραγματοποιήσετε την αλλαγή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, αναφέροντάς μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλεφωνικά στο 2108940046
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο camorrafashion@gmail.com
  • Μπορείτε, επίσης, να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ

Σε περίπτωση που το προϊόν το οποίο έχετε παραλάβει δεν σας ικανοποιεί κι επιθυμείτε επιστροφή, δεν έχετε παρά να μας το επιστρέψετε (με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση €5 με τον κωδικό ΑΣ780838 ή με courier της επιλογής σας και δική σας χρέωση) με δυνατότητα πίστωσης της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας ή επιστροφή χρημάτων.

Μόλις το παραλάβουμε, αφού πραγματοποιηθεί σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος, θα πραγματοποιήσουμε ολική επιστροφή χρημάτων, στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό, τον οποίο θα μας έχετε υποδείξει ή στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά σας.

Στόχος μας είναι η άμεση, φιλικότερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας! Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση!